Τιμή

 – 

  • 1
  • 14
Brands

Διαχείριση παραγγελιών & αποστολών σχετικά με τον COVID-19
Η Pharmeden τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων των παραγγελιών σας.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε & ο μεγάλος όγκος παραγγελιών που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες courier, ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.
Ζητάμε την κατανόηση σας. Ευχαριστούμε

 

Βαφές Μαλλιών

Αν ψάχνετε για βαφές μαλλιών που θα κάνουν τα μαλλιά σας να λάμπουν χωρίς να τα ταλαιπωρούν και να τα καταστρέφουν όπως οι συνηθισμένες βαφές μαλλιών, δείτε τη μεγάλη μας γκάμα από φυτικές βαφές για κάθε πιθανή απόχρωση. 

Πλέον οι φυτικές βαφές μαλλιών έχουν αναπτύξει την τεχνολογίας τους και μπορούν να καλύψουν με αρκετά μεγάλη ευκολία ακόμα και τις λευκές τρίχες. Αν θέλετε και εσείς να φροντίσετε και να προστατέψετε τα μαλλιά σας όσο περισσότερο μπορείτε βρείτε τώρα την ιδανική βαφή μαλλιών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αποκτήστε την με ευκολία και άνεση. 

Με τη φυτική βαφή μαλλιών που θα επιλέξετε από την συλλογή μας θα δείτε άμεσα τα μαλλιά σας πιο υγιή ενώ θα λάμπουν και θα είναι ανάλαφρα κάθε μέρα. Την επόμενη φορά επομένως που θα θέλετε να κάνετε βαφή ρίξτε μια ματιά πρώτα στα φυτικά προϊόντα μας και παραγγείλτε την βαφή μαλλιών που σας εξυπηρετεί.

3,00  2,10  (συμπ. ΦΠΑ)
3,80  2,66  (συμπ. ΦΠΑ)