Τηλέφωνο Παραγγελιών
22620 35955

Επιλέξτε

Θερμόμετρα

Μετά την κατάργηση των θερμομέτρων με υδράργυρο εμφανίστηκαν τα γνωστά σε όλους μας πια ηλεκτρονικά θερμόμετρα. Θερμόμετρα τα οποία μπορούμε να πάρουμε και να μετρήσουμε τη θερμοκρασία μας με ακρίβεια και συγκεκριμένο χρόνο. Αυτά λοιπόν τα θερμόμετρα δεν παράγονται με βλαβερές ουσίες όπως τα παλιά και έτσι μένουμε ήσυχοι κάθε φορά που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε το θερμόμετρο μας.

Τα θερμόμετρα ηλεκτρονικά ωστόσο δεν είναι τα μόνα είδη θερμομέτρων. Θερμόμετρα υπερύθρων, θερμόμετρα αυτιών ή ακόμα και θερμόμετρα μετώπου είναι πολύ συνηθισμένα στις μέρες και κατάλληλα για μικρά παιδιά κυρίως. Τα παιδικά θερμόμετρα είναι απαραίτητα κυρίως για τα πολύ μικρά μωράκια καθώς και για τα μωράκια που είναι ανήσυχα και δεν κάθονται να τους πάρετε τη θερμοκρασία. Με το ιδανικό θερμόμετρο μετώπου ή θερμόμετρο υπερύθρων θα μετρήσετε το παιδί σας και θα μείνετε ήσυχοι ότι το αποτέλεσμα του θερμόμετρου είναι το σωστό και όχι επειδή κουνήθηκε ή κάτι άλλο.

Τα ψηφιακά θερμόμετρα έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και γι' αυτόν τον λόγο καλό θα ήταν να μάθετε να τα χρησιμοποιείται σύντομα.

Δείτε τη μεγάλη μας συλλογή και επιλέξτε το κατάλληλο ηλεκτρονικό θερμόμετρο που χρειάζεστε. Επίσης στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο θα βρείτε θερμόμετρα υπερύθρων, θερμόμετρα αυτιών καθώς και θερμόμετρα μετώπου ειδικά για παιδιά.

Pic Vedoflex Θερμόμετρο
  • - 19%
9,00  7,32  (συμπ. ΦΠΑ)
Chicco Θερμόμετρο Easy Touch
  • - 15%
39,99  33,99  (συμπ. ΦΠΑ)

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!