Διαχείριση παραγγελιών & αποστολών σχετικά με τον COVID-19
Η Pharmeden τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων των παραγγελιών σας.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε & ο μεγάλος όγκος παραγγελιών που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες courier, ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.
Ζητάμε την κατανόηση σας. Ευχαριστούμε

 

Superfoods S FORM 30 μασώμενες καραμέλες

5213006870811
SF0109
17,27  (συμπ. ΦΠΑ)
Τιμή Καταστήματος: 21,59  Κερδίζετε: 4,32 € (20%)
Σε Απόθεμα
+
στα Αγαπημένα
ή χρησιμοποιησε
Περιγραφή

Superfoods S FORM 30 μασώμενες καραμέλες για απώλεια & διαχείριση βάρους.

Η Γλυκομαννάνη αποτελεί συστατικό της Υπερτροφής Konjac που φύεται στην Ιαπωνία και την Κίνα, έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 1.000 χρόνια και θεωρείται μία τροφή με τις πλουσιότερες πηγές διαλυτών φυτικών ινών.

Πιο συγκεκριμένα, η Γλυκομαννάνη έχει την ιδιότητα να απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού. Προκαλεί κορεσμό, δημιουργώντας ένα τζελ στο στομάχι, με αποτέλεσμα τη μειωμένη πρόσληψη θερμίδων.

Το SUPERFOODS S FORM περιέχει Γλυκομαννάνη καθώς και Χρώμιο, συμβάλλοντας στην απώλεια* και διαχείριση του βάρους. Αποτελείται από 30 μασώμενες καραμέλες, η κάθε μια εκ των οποίων περιέχει 1g Γλυκομαννάνης.

Έχει υπέροχη γεύση φράουλας με στέβια και προτείνεται η λήψη 3 μασώμενων καραμελών την ημέρα πριν τα γεύματα, μαζί με 1-2 ποτήρια νερό, στο πλαίσιο δίαιτας μειωμένων θερμίδων. Τα αποτελέσματα υποστηρίζονται από κλινική μελέτη και είναι κατάλληλο για διαβητικούς.

* Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3g Γλυκομαννάνης σε 3 δόσεις του 1g έκαστη, μαζί με 1-2 ποτήρια νερό, πριν από τα γεύματα και στο πλαίσιο δίαιτας μειωμένων θερμίδων.

Μοναδική Σύνθεση Υπερτροφών από Γλυκομαννάνη μαζί με Χρώμιο:
  • Δημιουργία κορεσμού με αποτέλεσμα την απώλεια* & διαχείριση βάρους
  • Βασισμένη σε κλινική μελέτη
  • Κατάλληλο για διαβητικούς
  • Πηγή φυτικών διαλυτών ινών
  • Με την μορφή μασώμενων καραμελών
  • Υπέροχη γεύση φράουλας

 

Ρωτήστε μας
 

Παρόμοια Προϊόντα Παρόμοια Προϊόντα