Τιμή

 – 

  • 2
  • 93
Brands
Μορφή Συμπληρώματος
Διατροφή

Συμπληρώματα

Αν αισθάνεστε κουρασμένοι και κακοδιάθετοι, σχεδόν καθημερινά τον τελευταίο καιρό, τότε πιθανότατα να χρειάζεστε βοήθεια για την ενίσχυση του οργανισμού σας με τα κατάλληλα συμπληρώματα. Η διατροφή παίζει σπουδαίο ρόλο σε όλα αυτά τα συμπτώματα και συνήθως είναι η πρωταρχική αιτία που αισθανόμαστε εξαντλημένοι σε καθημερινή βάση. Αν λοιπόν δεν τρέφεστε σωστά το προηγούμενο διάστημα ή η διατροφή σας παραλείπει κάποια ομάδα τροφών τότε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προμηθευτείτε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής και τις ιδανικές βιταμίνες για την περίπτωσή σας. 

Η επιλογή της σωστής βιταμίνης ή ο συνδυασμός αυτών με μέταλλα και ιχνοστοιχεία (συμπλήρωμα διατροφής) είναι μια σχετικά δύσκολη υπόθεση αν αναλογιστεί κάνεις το πλήθος των συμπληρωμάτων. Στην πραγματικότητα όμως η διαδικασία επιλογής είναι πολύ πιο εύκολη. Το σωστό συμπλήρωμα διατροφής για την περίπτωσή σας, μπορείτε να το βρείτε εύκολα και απλά μέσα από την συλλογή μας από βιταμίνες a, b, c, d και k. Το συμπλήρωμα που θα σας κάνει να χαμογελάσετε και πάλι και να αισθανθείτε καλύτερα είναι αυτό που έχετε ανάγκη και πιθανότατα σας έχει συστήσει ο προσωπικός σας ιατρός. 

Συμπληρώματα διατροφής για τόνωση και ευελιξία υπάρχουν σε διάφορες μορφές. Συμπληρώματα διατροφής σε μορφή χαπιών, υγρών , ταμπλετών και πολλών ακόμα μορφών είναι διαθέσιμα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Βρείτε μέσα από την τεράστια ποικιλία μας βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής με τζίντζερ και q10 στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Βρείτε επίσης προβιοτικάπρωτεΐνες, αμινοξέα, μέταλλα-ιχνοστοιχεία και πολλές ακόμα βιταμίνες.

Συμπληρώματα Διατροφής | Προϊόντα που Βρέθηκαν: 1262
9,21  7,82  (συμπ. ΦΠΑ)
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 7,82 €
17,58  12,30  (συμπ. ΦΠΑ)
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 12,30 €
Μη Διαθέσιμο
16,74  11,72  (συμπ. ΦΠΑ)
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 11,72 €
13,40  10,72  (συμπ. ΦΠΑ)
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 10,72 €
15,90  9,54  (συμπ. ΦΠΑ)
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 9,54 €
22,32  13,39  (συμπ. ΦΠΑ)
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 13,39 €
16,75  10,05  (συμπ. ΦΠΑ)
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 10,05 €
18,42  11,05  (συμπ. ΦΠΑ)
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 11,05 €
23,44  14,06  (συμπ. ΦΠΑ)
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 14,06 €
28,55  21,41  (συμπ. ΦΠΑ)
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 21,41 €
17,49  12,24  (συμπ. ΦΠΑ)
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 12,24 €
22,01  17,61  (συμπ. ΦΠΑ)
Η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 17,61 €

Όταν κάποιος αναφέρεται σε συμπληρώματα διατροφής το μυαλό μας πάει παντού, από απλές μεμονωμένες βιταμίνες μέχρι μέταλλα, ιχνοστοιχεία και ειδικά συμπληρώματα για αθλητές και εγκύους. Η πραγματικότητα όμως ξεπερνάει κατά πολύ τη φαντασία!

Πλέον στα φαρμακεία βρίσκει κανείς μια τεράστια γκάμα από βιταμίνες και συμπληρώματα που ούτε καν μπορεί να φανταστεί. Όποιο και αν είναι το πρόβλημά σας σίγουρα μια βιταμίνη ή μια γκάμα από αυτές μπορεί να βοηθήσει τα συμπτώματα που έχετε και να ελαφρύνει τις όποιες παρενέργειες.

Οι απλές μεμονωμένες βιταμίνες χωρίζονται σε 6 μεγάλες ομάδες, τις βιταμίνες A, B, C, D, E και Κ. Κάθε μια από αυτές τις βιταμίνες έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τις δικές της ιδιότητες. Η βιταμίνη B ωστόσο είναι ένα μεγάλο σύμπλεγμα. Αποτελείται από τις βιταμίνες b1, b2, b3, b5, b6, b9 και την γνωστότερη σε όλους μας βιταμίνη b12.

Μια ακόμα σημαντική βιταμίνη είναι η βιταμίνη D, ή όπως αλλιώς την αποκαλούμε «η βιταμίνη του ήλιου». Πολλοί πιστεύουν ότι η μόνη πηγή είναι ο ήλιος, λανθασμένα όμως καθώς η βιταμίνη D λαμβάνεται και από λίγα περιορισμένα τρόφιμα. Γι’ αυτόν τον λόγο τα συμπληρώματα με βιταμίνες D είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα.
Η γνωστή σε όλους μας βιταμίνη C δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή μας καθώς είναι το Α και το Ω της ζωής μας. Η βιταμίνη C είναι αυτή που μας κρατάει υγιείς τον Χειμώνα και λαμπερούς το Καλοκαίρι. Είναι ίσως η σημαντικότερη βιταμίνη που πρέπει ο άνθρωπος να λαμβάνει καθημερινά καθώς δεν διαρκεί πολύ η ευεργετική της δράση και τα σημαντικά στοιχεία που μας δίνει είτε δεν απορροφούνται σωστά από τον οργανισμό είτε δεν διαρκούν πολύ.

Από την άλλη μεριά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και ειδικά σκευάσματα που περιέχουν μια πληθώρα από αυτές τις βιταμίνες με προσθήκη ειδικών μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Οι γνωστές σε όλους μας πολυβιταμίνες είναι πάντα δίπλα μας για να μας φροντίζουν τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αν θες να έχεις και εσύ δύναμη να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα τότε επέλεξε πολυβιταμίνες με συνένζυμο Q10 ειδικό για τις ευεργετικές του δράσεις στην τόνωση και την διάθεση. Πολυβιταμίνες μην ξεχνάτε ότι χρειάζονται σε αρκετές περιπτώσεις και τα παιδιά σας ειδικά αν δεν τρέφονται με συγκεκριμένες τροφές. Παιδικές πολυβιταμίνες θα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία μας ειδικά σχεδιασμένα σε ζελεδάκια για να τα «ξεγελάσετε».

Μια ακόμα μεγάλη ομάδα βιταμινών είναι τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία. Μερικοί πιστεύουν ότι ο σίδηρος κρύβεται πίσω από αυτή τη λέξη αλλά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία συμπεριλαμβάνουν μερικά από τα σημαντικότερα στοιχεία του οργανισμού όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο, ο χαλκός, το μαγγάνιο, το ιώδιο, το κάλιο και το νάτριο ενώ η λίστα συνεχίζεται με το φώσφορο, το φθόριο, το χλώριο, το θείο, τον ψευδάργυρο, το χρώμιο και το σελήνιο. Όλα αυτά τα στοιχεία άλλα πολύ γνωστά (όπως το ασβέστιο) και άλλα λιγότερο είναι υπεύθυνα για ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού ήδη από τα παιδικά χρόνια και μετέπειτα στην τρίτη ηλικία.

Συνεχίζοντας την ανάλυσή μας δεν θα ήταν καλό να παραλείψουμε τα προβιοτικά. Πολλοί δυστυχώς πιστεύουν ότι επειδή τρώνε γιαούρτι και γενικά γαλακτοκομικά προϊόντα λαμβάνουν τα απαραίτητα προβιοτικά που χρειάζονται στην ουσία όμως δεν λαμβάνουν ούτε τη βασική αναλογία καθώς μόνο το μη παστεριωμένο γιαούρτι και γάλα δηλαδή το χειροποίητο γιαούρτι με την πέτσα και στο κατσικίσιο γάλα είναι πλούσια σε γνήσια προβιοτικά που βοηθούν το στομάχι, το έντερο και πολλές ακόμα κύριες λειτουργίες του οργανισμού.

Στις κύριες κατηγορίες στα συμπληρώματα διατροφής πρέπει να προστεθούν και τα ω3 λιπαρά οξέα, δηλαδή οι βιταμίνες ω3, ω6 και ω9 που λαμβάνονται κυρίως από τα ψαρικά. Μπορεί η λέξη που τα προσδιορίζει να μας παραπέμπει σε λίπος άρα κάτι κακό όμως η πραγματικότητα διαφέρει κατά πολύ. Τα καλά λιπαρά οξέα με τα ω3, ω6 και ω9 λιπαρά δεν έχουν καμιά σχέση με τα γνωστά σε όλους μας λίπη. Τα συγκεκριμένα είναι απαραίτητα για τις περισσότερες ανάγκες του οργανισμού μας και η έλλειψη τους φαίνεται άμεσα στην διάθεση, την όραση και το νευρικό μας σύστημα.

Η μεγάλη κατηγορία των αμινοξέων και των πρωτεϊνών εν συνεχεία είναι διαθέσιμη σε όλα τα φαρμακεία για να καλύπτει τόσο τις ανάγκες έλλειψης σε απλούς ανθρώπους όσο και σε αθλητές. Η πρωτεΐνη είναι το συμπλήρωμα που χτίζει μύες και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει σε διάφορες μορφές κυρίως όμως σε σκόνη με γεύσεις για να τις καταναλώνουν οι αθλητές που θέλουν κυρίως να αναπτυχθούν μυϊκά.

Τελειώνοντας την ανάλυσή μας δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ φυσικά σε όλα εκείνα τα συμπληρώματα και βιολογικά – φυτικά προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ανάγκες και ασθένειες που προκύπτουν κάποια στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου. Υπάρχουν πλέον ειδικά συμπληρώματα διατροφής που καταπολεμούν και προλαμβάνουν την ουρολοίμωξη, την χονδροπάθεια, την δυσκοιλιότητα, την μνήμη και το στρες καθώς και ένα πλήθος από παρόμοιες παθήσεις. Βρείτε το συμπλήρωμα διατροφής που κάνει για την περίπτωσή σας ρωτώντας τους ειδικούς του φαρμακείου μας.