Τιμή

 – 

  • 11
  • 28
Brands
Μορφή Μαυριστικού
Μορφή Συμπληρώματος
Διατροφή

Διαχείριση παραγγελιών & αποστολών σχετικά με τον COVID-19
Η Pharmeden τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων των παραγγελιών σας.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε & ο μεγάλος όγκος παραγγελιών που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες courier, ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.
Ζητάμε την κατανόηση σας. Ευχαριστούμε

 

Self Tan

Αν θέλετε να έχετε πάντα αυτή τη μελαμψή όψη που αποκτάτε το Καλοκαίρι και σας κάνει τόσο γοητευτικές τότε η λύση είναι μια, το self tan. Μια μικρή ποσότητα από το self tan μπορεί να σας βοηθήσει να μαυρίσετε αποτελεσματικά, χωρίς ήλιο και χωρίς την ανησυχία να προλάβετε να βρείτε στον ήλιο πριν τα πρώτα σας μπάνια. 

Τα προϊόντα self tan είναι ευρέως γνωστά και με την ιδανική δοσολογία και την καλύτερη δυνατή εφαρμογή μπορούν να μπερδέψουν για ένα πραγματικό σταδιακό μαύρισμα από τον ήλιο. Τα self tan προϊόντα βγαίνουν σε διάφορες μορφές όπως κρέμες self tan, σπρέι self tan και πολλές ακόμα μορφές που μπορείτε να ανακαλύψετε στο online φαρακείο μας. 

Το μαύρισμα χωρίς ήλιο έχει γίνει η πιο ασφαλής λύση για να έχουμε ταυτόχρονα το οπτικό αποτέλεσμα που θέλουμε όπως και την αίσθηση της ασφάλειας όπου όλο αυτό έχει δημιουργηθεί χωρίς την ανάγκη του ήλιου. Κάντε self tanning με μέτρο και πάνω από όλα με τα κατάλληλα προϊόντα που θα βρείτε στο e-shop μας.