Το φαρμακείο μας

Το PharmEden.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην Ελλάδα, όπου κάθε χρόνο εξυπηρετεί χιλιάδες οικογένειες και μεμονωμένα άτομα στην Ελλάδα και στην Κύπρο με σεβασμό και αγάπη. Η πιστοποιημένη ομάδα μας με την πολυετή εμπειρία και τις πολύτιμες γνώσεις της είναι σε θέση να προσφέρει πάντα τις καλύτερες φαρμακευτικές συμβουλές πάντα με γνώμονα τις ανάγκες κάθε ατόμου ξεχωριστά. Η θεραπεία που σας πρότεινε ο γιατρός σας σε συνδυασμό με τα φαρμακευτικά σκευάσματα που δημιουργούμε ειδικά για τις ανάγκες σας είναι σίγουρο ότι θα διασφαλίσουν την υγεία σας και θα την βελτιστοποιήσουν στο έπακρο.

Στο online φαρμακείο μας θα βρείτε τα σημαντικότερα brands από τις πιο δημοφιλείς εταιρίες στον τομέα του φαρμακείου όπου μπορούν να σας προσφέρουν σε συνεργασία με εμάς την επιθυμητή αναλογία ποιότητας-τιμής. Εμπιστευτείτε μας για να σας αποδείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε το ιδανικό φαρμακείο για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας.

Το φαρμακείο μας βρίσκεται στο Δήλεσι Βοιωτίας, στη διεύθυνση Λεωφόρος Χαλκουτσίου Δηλεσίου & Οδυσσέως, Τ.Κ. 32011 (Α.Φ.Μ. 999527560)

Η λειτουργία του φαρμακείου μας επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών της υγείας, της ομορφιάς και του ευεξίας του ανθρώπου. Η αξιολόγηση των ιδιαιτέρων αναγκών του καθενός από εσάς, η άμεση επικοινωνία και η παροχή επιστημονικών συμβουλών αποτελούν τα θεμελιώδη στοιχεία της καθημερινής μας εργασίας.

Το φαρμακείο λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της Ιλιάνας Ψαλλιδά.


ΠΡΟΣΟΧΗ

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.