Τιμή

 – 

  • 0
  • 40
Brands
Δείκτης Προστασίας Αντιηλιακού
Ιδιότητες Κρέμας Ματιών

Διαχείριση παραγγελιών & αποστολών σχετικά με τον COVID-19
Η Pharmeden τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων των παραγγελιών σας.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε & ο μεγάλος όγκος παραγγελιών που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες courier, ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.
Ζητάμε την κατανόηση σας. Ευχαριστούμε

 

Σώμα

Πέρα από την περιποίηση του προσώπου άλλη μια αρκετά σημαντική ρουτίνα είναι η περιποίηση σώματος. Μπορεί να μην σας φαίνεται εξαρχής αναγκαία είναι όμως και μάλιστα πάρα πολύ. Κάποιες κοπέλες μάλιστα επιλέγουν να ασχοληθούν συστηματικά με την περιποίηση του σώματός τους αποκλειστικά το καλοκαίρι και τον χειμώνα την αγνοούν τελείως.Μια τέτοια τακτική στην περιποίηση σώματος είναι λανθασμένη και θα πρέπει να αποφεύγεται.

Για να κάνετε πιο εύκολη και ευχάριστη την περιποίηση του σώματός σας βρείτε μέσα από την τεράστια συλλογή μας μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα περιποίησης σώματος και αποκτήστε τα σε απολαυστικές μυρωδιές που θυμίζουν λουλούδια, θάλασσα και φρούτα. Ανακαλύψτε κρέμες σώματος, κρέμες χεριών, αφρόλουτρα καθώς και pilings για κάθε τύπο δέρματος στην ιδανική τιμή για εσάς. 

Αγοράστε online από το φαρμακείο μας τα καλύτερα γυναικεία καλλυντικά σώματος που μπορείτε να βρείτε στην αγορά σε εκπληκτικές τιμές και προσφορές κάθε στιγμή.

Κρέμες Σώματος | Προϊόντα που Βρέθηκαν: 308
19,10  15,28  (συμπ. ΦΠΑ)
15,90  11,93  (συμπ. ΦΠΑ)
15,90  11,93  (συμπ. ΦΠΑ)
23,94  16,76  (συμπ. ΦΠΑ)
38,17  26,72  (συμπ. ΦΠΑ)