Τιμή

 – 

  • 1
  • 154
Brands

Οδοντόβουρτσες

Το μυστικό για γερά και δυνατά δόντια είναι φυσικά η καλή οδοντόβουρτσα που θα καθαρίσει κατάλληλα κάθε σημείο των δοντιών σας. Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες δεν είναι απλά μια νέα μόδα είναι κάτι που ήρθε για να μείνει. Οι ειδικοί των δοντιών προτιμούν μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα από μια απλή, κλασική οδοντόβουρτσα

Ο λόγος; Πολύ απλός. Οι κοινές οδοντόβουρτσες έχει αποδειχθεί ότι καταπολεμούν λιγότερη πλάκα από ότι οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες oral b, braun κλπ. Η τεχνολογία τους και τα ανταλλακτικά βουρτσάκια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φτάνουν και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία της οδοντοστοιχίας μας. Η oral b ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι από τις πιο καλύτερες εταιρίες στον τομέα των δοντιών και με τις παιδικές σειρές της έχει καλύψει μια τεράστια γκάμα αναγκών. Οι παιδικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά και διαθέτουν ιδιαίτερα χρώματα για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν κάθε στιγμή να είναι γεμάτη παιχνίδι. 

Ανταλλακτικά oral b βουρτσάκια καθώς και ανταλλακτικά για ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες γενικότερα θα βρείτε και μεμονωμένα στο ηλεκτρονικό φαρμακείο μας. Δείτε τη γκάμα που διαθέτουμε από οδοντόβουρτσες και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Συνδυάστε το ιδανικό βουρτσάκι με την κατάλληλη οδοντόκρεμα για μοναδικά αποτελέσματα.

5,80  3,99  (συμπ. ΦΠΑ)