Διαχείριση παραγγελιών & αποστολών σχετικά με τον COVID-19
Η Pharmeden τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων των παραγγελιών σας.
Εξαιτίας του μεγάλου όγκου αποστολών των courier, πιθανόν να υπάρχει καθυστέρηση στις παραδόσεις. Ζητάμε την κατανόησή σας.

 

  • - 30%

Now Foods Red Clover 375mg 100 caps

733739047304
NOW0261
17,33  (συμπ. ΦΠΑ)
Τιμή Καταστήματος: 24,75  Κερδίζετε: 7,42 € (30%)
Σε Απόθεμα
+
στα Αγαπημένα
ή χρησιμοποιησε
Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής Now Foods  Red Clover 375mg, για δερματικά προβλήματα, για την ψωρίαση και την εμμηνόπαυση.

Το κόκκινο τριφύλλι, είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί σε λιβάδια και αγρούς σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Βόρεια και Κεντρική Ασία. Αναφέρεται, συχνά, σε παραδοσιακά ιατρικά κείμενα των δύο ανατολικών και δυτικών πολιτισμών για μία σειρά παθήσεων.

Το κόκκινο τριφύλλι θεωρείται μία από τις πλουσιότερες πηγές ισοφλαβόνων, δηλαδή υδατοδιαλυτές χημικές ουσίες που δρουν ως οιστρογόνα, και τα οποία εντοπίζονται σε αρκετά φυτά. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των εξάψεων που εμφανίζονται κατά το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS), τη μείωση της LDL "κακής" χοληστερόλης στις γυναίκες, τη βελτίωση της υγείας του μαστού, την αύξηση της παραγωγής ούρων, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος καθώς και την πρόληψη κατά της οστεοπόρωσης.

Παράλληλα, θεωρείται ότι μειώνει την πιθανότητα των θρόμβων του αίματος και τη δημιουργία της αρτηριακής πλάκας. Το κόκκινο τριφύλλι περιορίζει δραστικά την ανάπτυξη της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.

* Το κόκκινο τριφύλλι θα μπορούσε να αυξήσει την πιθανότητα αιμορραγίας. Σε περίπτωση που λαμβάνετε αντιπηκτικά φάρμακα, συνιστάται η αποφυγή μεγάλων ποσοτήτων ή, ακόμα, και η χρήση του. Αν έχετε κάποια πάθηση που μπορεί να επιδεινωθεί με την έκθεση σε οιστρογόνα, μη χρησιμοποιείτε το κόκκινο τριφύλλι. Αν λαμβάνετε χάπια οιστρογόνων, το κόκκινο τριφύλλι, ενδεχομένως, να μειώσει τη δράση τους. Επιπλέον, υπάρχει κάποια ανησυχία ως προς την πιθανότητα αύξησης του κινδύνου σχηματισμού θρόμβων σε πάσχοντες με ανεπάρκεια πρωτεΐνης S. Συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας, σε περίπτωση που λαμβάνετε φάρμακα που καταστρέφονται ή μεταβολίζονται από το ήπαρ.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Ρωτήστε μας
 

Παρόμοια Προϊόντα Παρόμοια Προϊόντα