Διαχείριση παραγγελιών & αποστολών σχετικά με τον COVID-19
Η Pharmeden τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων των παραγγελιών σας.
Εξαιτίας του μεγάλου όγκου αποστολών των courier, πιθανόν να υπάρχει καθυστέρηση στις παραδόσεις. Ζητάμε την κατανόησή σας.

 

  • - 30%

Now Foods Quercetin w/ Bromelain 120 Vcaps

733739030702
NOW0234
55,50  (συμπ. ΦΠΑ)
Τιμή Καταστήματος: 79,30  Κερδίζετε: 23,80 € (30%)
Σε Απόθεμα
+
στα Αγαπημένα
ή χρησιμοποιησε
Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής Now Foods Quercetin :

  • Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος
  • Μείωση της πίεσης
  • Καλή νεφρική λειτουργία

Η κερσετίνη είναι ένα από τα φυσικά βιοφλαβονοϊδή, η οποία εντοπίζεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο κόκκινο κρασί, στα μήλα, στα κρεμμύδια, και στο πράσινο τσάι. Οι ιδιότητες της, την καθιστούν ως ένα τέλειο φυσικό αντιφλεγμονώδες το οποίο αναστέλλει τη δημιουργία μωλώπων.

Η κερσετίνη διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως άλλα βιοφλαβονοϊδή και έχει τη δυνατότητα να σταθεροποιεί τις κυτταρικές μεμβράνες. Αυτά τα προτερήματα συμβάλλουν στην ικανότητα της κερσετίνης να υποστηρίζει τα υγιή επίπεδα ισταμίνης και να εξισορροπεί τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Επιπλέον, η κερσετίνη έχει επιδείξει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, λόγω της άμεσης αναστολής αρκετών αρχικών διαδικασιών της φλεγμονής. Για παράδειγμα, αναστέλλει τόσο την παραγωγή όσο και την απελευθέρωση της ισταμίνης και άλλων αλλεργικών/φλεγμονωδών μεσολαβητών.

Η κερσετίνη σύμφωνα με ερευνητικές μελέτες μπορεί να έχει θετικές επιπτώσεις στην προστατίτιδα, τις καρδιακές παθήσεις, τον καταρράκτη, τις αλλεργίες/φλεγμονές και τις αναπνευστικές παθήσεις, όπως η βρογχίτιδα και το άσθμα.

Η Quercetin της NOW περιέχει 500 mg κερσετίνης (από διϋδρική κερσετίνη) και συνιστάται σε συνδυαστική λήψη με την Βromelain και τη Vitamin C για καλύτερα αποτελέσματα.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Ρωτήστε μας
 

Παρόμοια Προϊόντα Παρόμοια Προϊόντα