Διαχείριση παραγγελιών & αποστολών σχετικά με τον COVID-19
Η Pharmeden τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων των παραγγελιών σας.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε & ο μεγάλος όγκος παραγγελιών που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες courier, ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.
Ζητάμε την κατανόηση σας. Ευχαριστούμε

 

Now Foods Phase 2 500 mg, Starch Neutrilizer 60 Vcaps

733739030207
NOW0186
27,76  (συμπ. ΦΠΑ)
Τιμή Καταστήματος: 39,65  Κερδίζετε: 11,89 € (30%)
Σε Απόθεμα
+
στα Αγαπημένα
ή χρησιμοποιησε
Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής Now Foods Phase 2 500 mg, Starch Neutrilizer, διαιτητικό συμπλήρωμα από το φασόλι (Phaseolus Vulgaris). Εξουδετερώνει το άμυλο από τις τροφές.

Το Phase 2 (Phaseolus vulgaris) της NOW βοηθά στην επίτευξη διατροφικών στόχων, χωρίς τη χρήση διεγερτικών ή καθαρτικών. Δεσμεύει το άμυλο και τους υδατάνθρακες των τροφών με φυσικό τρόπο, και εμποδίζει τη μετατροπή τους σε γλυκόζη και λίπος.

Η τυποποιημένη φόρμουλα Phase 2 είναι ένα φυσικό εκχύλισμα λευκών φασολιών, που έχει αποδειχθεί σε μη κλινικές μελέτες, ότι βοηθά στη μείωση της διάσπασης και της απορρόφησης των σύνθετων υδατανθράκων, περιορίζοντας τη δράση ενός πεπτικού ενζύμου, την άλφα-αμυλάση.

Η άλφα-αμυλάση βοηθά στη διάσπαση των μεγάλων μορίων υδατανθράκων σε μόρια γλυκόζης, ώστε να μπορούν να απορροφηθούν από το πεπτικό σύστημα. Με λιγότερη άλφα-αμυλάση μπορεί να υπάρχει διαθέσιμη μικρότερη ποσότητα γλυκόζης, ώστε αυτή να μετατραπεί σε λίπος και να αποθηκευτεί ως λιπώδης ιστός.

Σε μία πρόσφατη ερευνητική μελέτη για το θέμα αυτό, χορηγήθηκε σε 60 ελαφρώς υπέρβαρους εθελοντές, ένα διατροφικό συμπλήρωμα που περιείχε 445 mg εκχυλίσματος Phaseolus vulgaris. Μετά από 30 ημέρες, τα άτομα που λάμβαναν το εκχύλισμα Phaseolus vulgaris σε συνδυασμό με μία πλούσια σε υδατάνθρακες διατροφή (2000 - 2200 θερμίδες), είχαν σημαντικά μεγαλύτερη μείωση του σωματικού βάρους του ΔΜΣ της λιπώδους περιφέρειας.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Ρωτήστε μας
 

Παρόμοια Προϊόντα Παρόμοια Προϊόντα