Διαχείριση παραγγελιών & αποστολών σχετικά με τον COVID-19
Η Pharmeden τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων των παραγγελιών σας.
Εξαιτίας του μεγάλου όγκου αποστολών των courier, πιθανόν να υπάρχει καθυστέρηση στις παραδόσεις. Ζητάμε την κατανόησή σας.

 

 • - 30%

Medical Pharmaquality Octonion Pon 8 Φακελίσκοι

5200120390066
MD0003
7,93  (συμπ. ΦΠΑ)
Τιμή Καταστήματος: 11,33  Κερδίζετε: 3,40 € (30%)
Σε Απόθεμα
+
στα Αγαπημένα
ή χρησιμοποιησε
Περιγραφή

Το συμπλήρωμα διατροφής Medical Pharmaquality Octonion Pon προσφέρει μια φυσική λύση στην ανακούφιση από απλά καθημερινά προβλήματα που μπορεί να προκαλούν ελαφρύ πόνο.

Τα φυσικά συστατικά που περιέχονται στο OCTONIONPON έχουν αποδεδειγμένες αναλγητικές, αντιφλεγμονώδεις, αποιδηματικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Φυσικό προϊόν που περιέχει:

 • Σερραπεπτάση 10 mg (2000IU/mg)
 • Εκχύλισμα Κουρκουμά 300 mg που αποδίδει 90mg κουρκουμίνης
 • Εκχύλισμα Boswellia serrata 100 mg (65% Boswellic acid)
 • Εκχύλισμα μαύρου πιπεριού (95% πιπερίνη) που αυξάνει την απορρόφηση της κουρκουμίνης ως 2000%

Ο συνδυασμός των παραπάνω φυσικών συστατικών στο OCTONIONPON σας προσφέρει μία φυσική λύση στην ανακούφιση από απλά καθημερινά προβλήματα που μπορεί να σας προκαλούν ελαφρύ πόνο.

Τα OCTONIONPON είναι μοναδικό, πρωτοποριακό προϊόν με άρωμα Ελλάδας από την συνταγή μέχρι την παραγωγή του.

Σερραπεπτάση

Η Σερραπεπτάση είναι ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που βρίσκεται στους μεταξοσκώληκες. Στη βιβλιογραφία αναφέρεται ως μοναδικό υπερένζυμο2. Έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από 40 χρόνια σε Ιαπωνία και Ευρώπη για τον πόνο και την φλεγμονή. Η σερραπεπτάση έχει αποδεδειγμένες αναλγητικές, αντιφλεγμονώδεις, αποιδηματικές και ινοδωλυτικές ιδιότητες και δρα γρήγορα σε εντοπισμένη φλεγμονή1. Έχει αποδειχτεί ανώτερη εναλλακτική από παραδοσιακά Μ.Σ.Α.Φ., όπως η δικλοφενάκη και η κετοπροφένη που έχουν σαφείς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Κουρκουμάς

Ο Κουρκουμάς έχει πολλές ονομασίες, όπως κουρκούμη, κιτρινόριζα, χρυσόριζα [επιστημονική ονομασία: Curcuma longa (Κουρκούμη η μακρά)]. Χρησιμοποιείται στην Ινδία εδώ και χιλιετίες μέσα στα κάρυ, όχι μόνο για τη γεύση του, αλλά και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Σε πρόσφατες μελέτες η κουρκουμίνη έχει αποδειχθεί ένα εξαιρετικό φυτικό παυσίπονο ενώ διαθέτει και άλλες θεραπευτικές ιδιότητες :

 • Αντιφλεγμονώδεις
 • Αντιοξειδωτικές
 • Αντιμυκητιακές και αντιμικροβιακές
 • Επουλωτικές

Μόνο στα αγγλικά υπάρχουν 2.600 μελέτες που αποδεικνύουν τις ιδιότητες της κουρκουμίνης.

Boswellia serrata, γνωστή ως ινδικό λιβάνι

H Βoswellia serrata είναι το αρωματικό ρετσίνι του δέντρου Boswellia ή λιβάνι. Πρόσφατα έχουν ανακαλυφθεί και μελετηθεί οι φαρμακολογικές ιδιότητες και η κλινική αποτελεσματικότητα της Boswellia serrata. To εκχύλισμα της Boswellia Serrata έχει:

 • Αναλγητικές
 • Αντιφλεγμονώδεις και
 • Αντιαρθριτικές ιδιότητες

Έχει αποδείξει σημαντικές αναλγητικές ιδιότητες σε σύγκριση με το placebo, ακόμα και όταν χορηγείται σε μία απλή δόση.

Η Βoswellia serrata είναι συγκρίσιμη σε αποτελεσματικότητα με τα Μ.Σ.Α.Φ. και τα κορτικοστεροειδή στην αντιμετώπιση της χρόνιας και οξείας φλεγμονής, σε παθήσεις όπως ο οστεομυϊκός πόνος, ενώ έχει βελτιωμένη ανεκτικότητα και ασφάλεια.

Η Βoswellia serrata μπορεί να αποτελέσει ένα φυσικό, ασφαλές αντιφλεγμονώδες, ειδικά σε απλούς οστεομυϊκούς πόνους και φλεγμονές, ενώ βελτιώνει την αποκατάσταση από μικροτραυματισμούς και βλάβες που σχετίζονται με έντονη αθλητική δραστηριότητα

Μαύρο πιπέρι

Οι παραπάνω ιδιότητες αποδεικνύονται κυρίως όταν η κουρκουμίνη συνδυάζεται με μαύρο πιπέρι. Η λήψη κουρκουμίνης μόνο δεν οδηγεί σε οφέλη λόγω της φτωχής βιοδιαθεσιμότητας της κουρκουμίνης που οφείλεται σε φτωχή απορρόφηση, γρήγορο μεταβολισμό και γρήγορη απέκκριση της κουρκουμίνης.

Η πιπερίνη (το κυρίως ενεργό συστατικό του μαύρου πιπεριού), όταν συνδυάζεται με κουρκουμίνη μπορεί να αυξήσει την βιοδιαθεσιμότητά της ως και 2000%.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Ρωτήστε μας
 

Παρόμοια Προϊόντα Παρόμοια Προϊόντα