Τιμή

 – 

  • 1
  • 28
Brands
Τύπος Σαμπουάν

Διαχείριση παραγγελιών & αποστολών σχετικά με τον COVID-19
Η Pharmeden τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων των παραγγελιών σας.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε & ο μεγάλος όγκος παραγγελιών που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες courier, ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.
Ζητάμε την κατανόηση σας. Ευχαριστούμε

 

Μάσκες Μαλλιών

Οι μάσκες μαλλιών ή οι μαλακτικές κρέμες για τα μαλλιά είναι μερικά μόνο από τα απαραίτητα πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από το μπάνιο σας. Ειδικά αν είστε γυναίκα οι μάσκες για τα μαλλιά είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ιεροτελεστίας του μπάνιου. 

Μετά το λούσιμο με το σαμπουάν σας, τοποθετείστε την αγαπημένη σας μάσκα μαλλιών από τη μέση της τρίχας και κάτω και αφήστε την για όσο αναγράφει η συσκευασία. Συνηθίζεται πολλές κοπέλες με άγρια ταλαιπωρημένα μαλλιά να βάζουν μάσκα για τα μαλλιά καθημερινά σαν μαλακτική. Κάποιες κοπέλες επιλέγουν να κάνουν μάσκες μαλλιών τακτικά και να περνάνε το προϊόν τόσο στην άκρη της τρίχας όσο και στην ρίζα για πιο απαλά και μεταξένια μαλλιά. Αν τα μαλλιά σας δεν είναι λεπτά και το υποστηρίζουν μπορείτε να το εφαρμόσετε και εσείς.

Για μάσκες μαλλιών που θα σας ενθουσιάσουν δείτε την μεγάλη μας ποικιλία. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε την ιδανική μάσκα για τα μαλλιά σας και θα νιώθετε αυτή την όμορφη και ανάλαφρη αίσθηση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

17,15  12,00  (συμπ. ΦΠΑ)
7,70  6,55  (συμπ. ΦΠΑ)
19,90  16,90  (συμπ. ΦΠΑ)
19,90  13,93  (συμπ. ΦΠΑ)
20,90  14,63  (συμπ. ΦΠΑ)
12,50  8,75  (συμπ. ΦΠΑ)
20,90  14,63  (συμπ. ΦΠΑ)
20,90  14,63  (συμπ. ΦΠΑ)