Τιμή

 – 

  • 2
  • 98
Brands
Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας
Δείκτης Προστασίας Αντιηλιακού
Ιδιότητες Κρέμας Ματιών
Ιδιότητες Κρέμας Προσώπου
Μορφή Συμπληρώματος
Τύπος Επιδερμίδας
Τύπος Κρέμας

Κρέμες Προσώπου

Όλες οι γυναίκες έχουν μια συγκεκριμένη πρωινή ρουτίνα ομορφιάς, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα και τα μαλλιά τους. Όλες τους όμως έχουν διαφορετικές συνήθειες και απόψεις για την περιποίηση του προσώπου τους ωστόσο καμιά από αυτές δεν παραλείπει την κρέμα προσώπου της. Οι κρέμες για το πρόσωπο είναι το απόλυτο αξεσουάρ κάθε γυναίκας ανεξάρτητα την ηλικία της ή τον τύπο επιδερμίδας της.

Οι κρέμες προσώπου χωρίζονται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες ανάλογα την δράση τους, τον τύπο δέρματος καθώς και την ώρα της ημέρας που θα τη χρησιμοποιήσουμε. Μέσω αυτών των κατηγοριών μπορούμε να βρούμε ενυδατικές κρέμες προσώπου, συσφυκτικές κρέμες, κρέμες για την ακμή καθώς και πολλές ακόμα κρέμες προσώπου σύμφωνα με τον λόγο για τις οποίες τις ζητάμε. Επιπρόσθετα μπορούμε να προμηθευτούμε κρέμες προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες, ξηρές καθώς επίσης και πολλές μείξεις αυτών. Μην ξεχνάμε φυσικά ότι υπάρχουν ειδικές κρέμες προσώπου για την νύκτα όπως επίσης για το πρωί, για το καλοκαίρι με δείκτη προστασίας καθώς και κρέμες προσώπου με 24ωρη δράση

Ό,τι και να κάνετε δεν πρέπει ποτέ να ξεκινήσετε την μέρα σας χωρίς την ιδανική κρέμα προσώπου που εφαρμόζει τέλεια στην επιδερμίδα σας και σας βοηθά να δείχνετε φρέσκιες και λαμπερές. Μερικές σταγόνες μόνο από την αγαπημένη σας κρέμα για το πρόσωπο καθημερινά μπορεί να επιβραδύνει την αφυδάτωση και γήρανση του προσώπου κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Γι αυτό δεν πάμε πουθενά χωρίς την ενυδατική μας κρέμα προσώπου όσο και αν μας πιέζουν οι καταστάσεις. 

20,10  14,00  (συμπ. ΦΠΑ)
28,52  19,95  (συμπ. ΦΠΑ)
20,10  14,00  (συμπ. ΦΠΑ)
42,51  29,76  (συμπ. ΦΠΑ)