Τιμή

 – 

  • 4
  • 45
Brands
Δείκτης Προστασίας Αντιηλιακού

Διαχείριση παραγγελιών & αποστολών σχετικά με τον COVID-19
Η Pharmeden τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων των παραγγελιών σας.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε & ο μεγάλος όγκος παραγγελιών που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες courier, ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.
Ζητάμε την κατανόηση σας. Ευχαριστούμε

 

Αρώματα

Τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας με την μυρωδιά που θα εκπέμπετε από τα εκπληκτικά γυναικεία αρώματα της συλλογής μας. Εξαιρετικής ποιότητας αρώματα αλλά και κολώνιες που διαθέτουν μεγάλη διάρκεια είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα. Ανάλογα με την μυρωδιά τους μπορούν να φορεθούν καθημερινά αλλά και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Για να πιάσει καλά το άρωμα και η κολώνια να διαρκέσει όλο το βράδυ ψεκάστε στον λαιμό πίσω από τα αυτιά, το στήθος και τους καρπούς. 

Δείτε τη μεγάλη μας συλλογή από αρώματα και γυναικείες κολώνιες και τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Τα αρώματα από φρούτα, λουλούδια και γλυκά μυρίζουν πιο απαλά και όλο φρεσκάδα. Αντίθετα οι κολώνιες για γυναίκες που έχουν μυρωδιές από μπαχαρικά είναι πιο έντονες και πιο αισθητές. Όποιο είδος και αν προτιμάτε κάντε μια αναζήτηση στο e-shop μας και βρείτε το άρωμα που σας αντιπροσωπεύει. 

33,50  23,45  (συμπ. ΦΠΑ)
19,00  13,30  (συμπ. ΦΠΑ)
19,00  13,30  (συμπ. ΦΠΑ)
19,00  13,30  (συμπ. ΦΠΑ)
19,00  13,30  (συμπ. ΦΠΑ)