Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες Άνω των 40€Για αγορές  ΆΝΩ των 40 ευρώ, με βάρος που δεν ξεπερνάει τα 2kg, η αποστολή των προϊόντων γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.Οι αποστολές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με τους παρακάτω τρόπους :

  • Αποστολή με TNT Courier - Χρέωση 4,5 ευρώ για παραγγελίες που το βάρος τους δεν ξεπερνάει τα 2Kg. Το κόστος αποστολής για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 2 kg, υπολογίζεται βάσει του συνολικού βάρους των προϊόντων της παραγγελίας.
  • Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ. | παραλαβή από το κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. - Χρέωση 1,5 ευρώ για παραγγελίες που το βάρος τους δεν ξεπερνάει τα 3Kg. Το κόστος αποστολής για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 3kg, υπολογίζεται βάσει του συνολικού βάρους των προϊόντων της παραγγελίας.

Για αγορές ΆΝΩ των 40 ευρώ με βάρος που δεν ξεπερνάει τα 2kg, η αποστολή των προϊόντων γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ:

* Εάν σε παραγγελία πελάτη/πελάτισσας περιλαμβάνεται έστω και ένα ογκώδες προϊόν (π.χ. αποστειρωτής, ζυγός, ατμομάγειρας κ.ά)  ή ποσότητα προϊόντων (π.χ βρεφικά γάλατα, επιθέματα κ.ά) που συντελεί σε χρέωση βάσει όγκου, τα έξοδα διαφοροποιούνται και επιβαρύνουν τον πελάτη - Αποστολή με Courier - Χερσαίοι προορισμοί.
* Σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά η αποστολή γίνεται με ΕΛ.ΤΑ και η χρέωση υπολογίζεται βάσει βάρους.
Τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

  * Σημείωση: Οι αποστολές σε περιοχές που θεωρούνται από το σύστημα της courier ως δυσπρόσιτες (όπως νησιά ή απομακρυσμένες περιοχές) επιβαρύνονται με extra έξοδα.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2262035955 - εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως 16:00 μ.μ.