Διαχείριση παραγγελιών & αποστολών σχετικά με τον COVID-19
Η Pharmeden τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων των παραγγελιών σας.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε & ο μεγάλος όγκος παραγγελιών που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες courier, ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.
Ζητάμε την κατανόηση σας. Ευχαριστούμε

 

  • - 20%

Bausch & Lomb Vidisan Plus Οφθαλμικές Σταγόνες 10ml

4030571007258
BL0015
6,50  (συμπ. ΦΠΑ)
Τιμή Καταστήματος: 8,12  Κερδίζετε: 1,62 € (20%)
Σε Απόθεμα
+
στα Αγαπημένα
ή χρησιμοποιησε
Περιγραφή

Οφθαλμικές Σταγόνες Bausch & Lomb Vidisan Plus

Οφθαλμικές σταγόνες για την ανακούφιση των ερεθισμένων ματιών με Ευφρασία και την πρόσθετη ενυδατική δράση του Υαλουρονικού οξέως.

Το Vidisan Plus Drops είναι κατάλληλο για την ανακούφιση του ερεθισμού των ματιών και την ενυδάτωση της οφθαλμικής επιφάνειας.

Ανακουφίζει απαλά τα ερεθισμένα μάτια.

Το ενυδατικό διάλυμα περιέχει ένα πολύτιμο εκχύλισμα από το φυτό Ευφρασία που είναι ευχάριστα κατευναστικό για τα ερεθισμένα μάτια και προσφέρει ανακούφιση από τα τυπικά συμπτώματα.

Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό λιπαντικό, που υπάρχει φυσιολογικά στην δακρυϊκή στοιβάδα, με εξαιρετικές ιδιότητες κατακράτησης νερού.

Πολλοί διαφορετικοί παράγοντες μπορούν να ερεθίσουν τα μάτια, π.χ. οι φυσικές ή χημικές ερεθιστικές ουσίες όπως καπνός, άνεμος, σωματίδια σκόνης, έντονο ηλιακό φως, γύρη, καλλυντικά ή χλωριωμένο νερό.

Επίσης, η καταπόνηση των ματιών συχνά προκαλεί τα τυπικά συμπτώματα του ερεθισμού των ματιών, π.χ. αίσθηση καύσου, φαγούρα, δακρύρροια.

Το Vidisan Plus Drops ηρεμεί και καταπραΰνει άμεσα τα ερεθισμένα τα μάτια και λειτουργεί ακόμη και μετά την πρώτη χρήση.

Είναι πολύ καλά ανεκτό και είναι κατάλληλο για μακρόχρονη χρήση (δεν έχει εθιστικό αποτέλεσμα). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά απαιτείται, και απλώνεται γρήγορα στην επιφάνεια του ματιού.

Ρωτήστε μας
 

Παρόμοια Προϊόντα Παρόμοια Προϊόντα