Αποστολές & Πληρωμές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι πληρωμές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express στην ιστοσελίδα της ALPHABANK με ασφάλεια.

Επιπλέον, δυνατότητα πληρωμής μέχρι 6 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 120 ΕΥΡΩ.

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας μια απλή κατάθεση του ποσού της παραγγελίας, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Κατάθεση σε ALPHABANK

ΙBAN: GR7601402840284002320001659

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΨΑΛΛΙΔΑ ΙΛΙΑΝΑ κ' ΣΙΑ Ο.Ε.

 

Κατάθεση σε Τράπεζα Πειραιώς

ΙBAN: GR73 0172 1530 0051 5309 4432 579

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΨΑΛΛΙΔΑ ΙΛΙΑΝΑ κ' ΣΙΑ Ο.Ε.

 

Κατάθεση στην Εθνικη Τράπεζα

Αριθμός Λογαριασμού: 27244009927
ΙBAN: GR5701102720000027244009927

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΨΑΛΛΙΔΑ ΙΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ


Σημειώσεις:
1-Η παραγγελία σας θα θεωρηθεί έγκυρη από την στιγμή που θα λάβουμε την απόδειξη πληρωμής σας.
2- Όταν γίνεται εμβασμα από άλλη τραπεζα διαφορετική των παραπάνω, τα έξοδα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ επιβαρύνουν εσάς τον εντολέα.

  • Με αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας πληρώνοντας το συνολικό ποσό, στην μεταφορική εταιρεία courier, κατά την παραλαβή των προϊόντων σας.

Η χρέωση για αυτήν την υπηρεσία είναι 1.5 ευρώ αν η αποστολή γίνει με ACS Courrier και 2,30 ευρώ αν η αποστολή γίνει με ΕΛΤΑ.

Σημείωση:  Εάν η αξία των προϊόντων είναι μικρότερη από τα έξοδα αποστολής, η εξόφλησή της δεν μπορει να γίνει με αντικαταβολή.

  • Με Paypal

Σημείωση:  Οι παραγγελίες οι οποίες εκτελούνται μετά τις 12:00 μ.μ θα διεκπεραιώνονται την επόμενη εργάσιμη.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με τους παρακάτω τρόπους :

  • Αποστολή με ACS Courier - Χρέωση 3 ευρώ για παραγγελίες που το βάρος τους δεν ξεπερνάει τα 2Kg. Το κόστος αποστολής για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 2 kg, υπολογίζεται βάσει του συνολικού βάρους των προϊόντων της παραγγελίας.
    Άν η διεύθυνση παράδοσης θεωρείται από την υπηρεσία courier "δυσπρόσιτος προορισμός", τότε ενδέχεται να ζητηθεί από τον παραλήπτη να παραλάβει το δέμα από ένα κοντινό σημείο παράδοσης της υπηρεσίας courier, ή να έχει επιπλέον χρέωση από την υπηρεσίας courier για την πάράδοση στον τελικό προορισμό.
    Ενημερωθείτε αναλυτικα εδω ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειάζεστε.
  • Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ. | παραλαβή από το κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. - Χρέωση 1,5 ευρώ για παραγγελίες που το βάρος τους δεν ξεπερνάει τα 3Kg. Το κόστος αποστολής για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 3kg, υπολογίζεται βάσει του συνολικού βάρους των προϊόντων της παραγγελίας.

Για αγορές ΆΝΩ των 40 ευρώ με βάρος που δεν ξεπερνάει τα 2kg, η αποστολή των προϊόντων γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

Παραλαβή από το Φαρμακείο Ελάχιστη παραγγελία 39€

Παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει 1-3 ημέρες μετά την καταχώρηση της.

Σε περίπτωση μη δυνατότητας ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε για την νέα ημερομηνία παράδοσης. 

Η παραγγελίας σας θα μένει ενεργή έως και τρεις ημέρες μετά την ενημέρωσή σας για τη δυνατότητα παραλαβής της από εσας. Στη συνέχεια η παραγγελία θεωρείται ακυρωμένη και διαγράφεται από το σύστημά μας.

Δυνατοί τρόποι πληρωμής : Πληρωμή στο κατάστημα, Πληρωμή με πιστωτική κάρτα, Πληρωμή με κατάθεση στην Τράπεζα, Πληρωμή με Paypal (δείτε λεπτομέρειες στους τρόπους πληρωμής)

ΕΞΑΙΡΕΣΗ:

* Εάν σε παραγγελία πελάτη/πελάτισσας περιλαμβάνεται έστω και ένα ογκώδες προϊόν (π.χ. αποστειρωτής, ζυγός, ατμομάγειρας κ.ά)  ή ποσότητα προϊόντων (π.χ βρεφικά γάλατα, επιθέματα κ.ά) που συντελεί σε χρέωση βάσει όγκου, τα έξοδα διαφοροποιούνται και επιβαρύνουν τον πελάτη - Αποστολή με Courier - Χερσαίοι προορισμοί.
* Σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά (σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό που αποδίδεται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courrier) η αποστολή γίνεται με ΕΛ.ΤΑ και η χρέωση υπολογίζεται βάσει βάρους.
Τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
*Όταν η μη παραλαβή της παραγγελίας από την Courier η τα ΕΛ.ΤΑ και η επιστροφή στην Pharmeden, γίνεται με υπαιτιότητα του πελάτη, τότε το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

 * Σημείωση: Οι αποστολές σε περιοχές που θεωρούνται από το σύστημα της courier ως δυσπρόσιτες (όπως νησιά ή απομακρυσμένες περιοχές) επιβαρύνονται με extra έξοδα.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2262035955 - εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως 16:00 μ.μ.

Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες ( παράδοση με ACS Courrier) ή σε 4-5 εργάσιμες μέρες ( παράδοση με ΕΛ.ΤΑ)  από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 12:00 ). Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.

Τα μη διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται αμέσως μόλις καταστούν διαθέσιμα.

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές παραγγελιών στην  ΕΛ.ΤΑ. - Το κόστος αποστολής υπολογίζεται βάσει του συνολικού βάρους των προϊόντων της παραγγελίας