Τιμή

 – 

  • 3
  • 52
Brands
Μορφή Συμπληρώματος
Τύπος Σαμπουάν

Διαχείριση παραγγελιών & αποστολών σχετικά με τον COVID-19
Η Pharmeden τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων των παραγγελιών σας.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε & ο μεγάλος όγκος παραγγελιών που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες courier, ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.
Ζητάμε την κατανόηση σας. Ευχαριστούμε

 

Θεραπείες Τριχόπτωσης

Η τριχόπτωση ανδρών είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα φαινόμενα της εποχής. Φταίει η κληρονομικότητα, το στρες, η κακή διατροφή κανείς δεν μπορεί να με πει με βεβαιότητα. Η ανδρική τριχόπτωση θα λέγαμε είναι μια μάστιγα που σιγά σιγά με τα κατάλληλα φαρμακευτικά προϊόντα και τις νέες μεθόδους έχει αρχίσει και εκλείπει. 

Στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο θα βρείτε αμπούλες τριχόπτωσης ειδικά σαμπουάν τριχόπτωσης και πολλά ακόμα προϊόντα για την ανδρική τριχόπτωση σε συμφέρουσες τιμές. Προμηθευτείτε τις καλύτερες αγωγές τριχόπτωσης για άνδρες κατευθείαν από τους ειδικούς του φαρμακείου μας εύκολα και γρήγορα. 

Ξεκινήστε τη θεραπεία τριχόπτωσης για άνδρες και θα δείτε σύντομα τα πρώτα αποτελέσματα. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιείται μερικά από τα προϊόντα μας και για προληπτικούς λόγους τριχόπτωσης. Φροντίστε τον εαυτό σας και αυτός θα σας ανταμείψει.

24,26  16,99  (συμπ. ΦΠΑ)
10,90  8,72  (συμπ. ΦΠΑ)
18,90  15,12  (συμπ. ΦΠΑ)
9,20  7,36  (συμπ. ΦΠΑ)