Τιμή

 – 

  • 7
  • 44
Brands

Αιθέρια Έλαια & Φυτικά Έλαια

Πολλοί πιστεύουν ότι τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται απλά για να δώσουν άρωμα στον χώρο μας. Η πραγματικότητα όμως ξεπερνάει κατά πολύ αυτή την αντίληψη. Τα αιθέρια έλαια είναι διαπιστωμένο ότι βοηθούν στην αντιμετώπιση του στρες μέσω της αρωματοθεραπείας ενώ μερικά έχουν και αντισηπτικές ιδιότητες που τα κάνουν ιδανικά για διάφορες εργασίες.

Το σωστό αιθέριο έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ηρεμήσει το πνεύμα μας όπως κάνουν στην αρωματοθεραπεία καθώς επίσης και να μας προστατέψουν από διάφορες άλλες παθήσεις όπως αλλεργίες, άσθμα, κατάθλιψη και κρυολογήματα. Τα φυτικά αιθέρια έλαια εξυπηρετούν επίσης στην αποφυγή της κυτταρίτιδας, στην τόνωση του νευρικού συστήματος, στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και της παχυσαρκίας. Οι ιδιότητες των αιθέριων ελαίων εκτείνονται σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας μας ενώ μας βοηθούν σε αρκετές περιπτώσεις της καθημερινότητάς μας. Ανάλογα με το αιθέριο έλαιο οι ιδιότητες διαφέρουν. Ενημερωθείτε από τους ειδικούς μας για τις διαφορετικές χρήσεις των αιθέριων ελαίων ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο θα βρείτε τα δημοφιλέστερα αιθέρια έλαια καθώς και τα καλύτερα φυτικά έλαια. Επιλέξτε από την μεγάλη μας γκάμα το φυτικό έλαιο καθώς και το αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας σε εξαιρετικές τιμές και προσφορές.

10,80  8,64  (συμπ. ΦΠΑ)
17,90  14,32  (συμπ. ΦΠΑ)
9,75  7,80  (συμπ. ΦΠΑ)
17,35  13,88  (συμπ. ΦΠΑ)
Μη Διαθέσιμο
55,00  44,00  (συμπ. ΦΠΑ)
30,00  24,00  (συμπ. ΦΠΑ)